[ELFOGADVA] Jay Hendricks

Moderátor: LSPD

Lezárt
Noah Hendricks
Police Officer I
Police Officer I
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2024.03.27. 19:07
OctansV Fórum név: Richárd

[ELFOGADVA] Jay Hendricks

Hozzászólás Szerző: Noah Hendricks »

Kép



LSPD APPLICATION PORTAL

Los Santos Police Department

I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK 1.1 Teljes név:
Jay Hendricks

1.2 Születési idő (MM/DD/YYYY):
17/10/1999

1.3 Telefonszám (213/123-456):
N/A

1.4 Jelenlegi lakcím
1.4.1 Utca (Házszámmal együtt):
N/A

1.4.2 Város:
Los Santos

1.4.3 Állam:
San Andreas

1.4.4 Irányítószám:
N/A



II. VÉGZETTSÉG
2.1 Jelenleg egyetemre jár?
Nem

2.1.1 Amennyiben igen, milyen diplomát fog megszerezni?
-

2.1.2 Amennyiben igen, mikorra várható a képzés elvégzése?
-

2.1.3 Amennyiben nem, milyen végzettséggel rendelkezik? (Aláhúzás)
High School | GED | San Andreas High School Proficiency Exam (SAHSPE)
Associate’s (2 év) Degree | Bachelor’s (4 év) Degree | Graduate Degree



III. ÁLLAMPOLGÁRSÁG

3.1 Állampolgárság:
Amerikai állampolgárság | Állandó amerikai lakos vagyok | Egyéb

3.2 Amennyiben állandó amerikai lakos, kérvényezte már az állampolgárságot az USCIS-nél?
Igen | Nem

3.2.1 Amennyiben igen, elfogadták a kérvényét?
Igen | Nem



IV. KATONAI SZOLGÁLAT

4.1 Jelenleg tagja valamilyen katonai szervezetnek?
Igen | Nem

4.1.1 Amennyiben igen, mikorra várható a szolgálat befejezése? (MM/DD/YYYY)
-



V. ((OOC))

5.1 Név, becenév:
Richárd

5.2 Életkor:
24

5.3 Discord:
richard3710

5.4 Rendelkezel amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Ha igen milyen frakcióban? Nem probléma ha nem.):
Igen:
- SeeLV - San Andreas Sheriff's Department
- OneRP – Blaine County Sheriff's Office
- OctansV – Los Santos Police Department


5.5 Milyen karaktert alakítanál a frakció tagjaként (nézetei, értékei, céljai):
Egy olyan fiatal srácot szeretnék szerepjátszani, aki egy Downtown-i kétszobás lakásban nőtt fel a Vespucci Boulevardon egy nyúlfarknyira a Mission Row-i állomástól. Édesanyja eladóként dolgozik fiatalkora óta a közeli kisboltban, az Atlee Streeten. Édesapja pedig a Police Officer II-ként korai nyugdíjazásban részesült egy terepen történt atrocitásnak köszönhetően. Korábban szülei támogatását élvezve álmodozott arról, hogy édesapja nyomdokaiba lépve fog a kékekhez tartozni, azonban a történtek után érthető módon a szülei megtiltották számára a jelentkezést az akadémiára. (…)
Mivel Jay nem volt jó tanuló a középiskolában, és néhány megnyert kosárlabda mérkőzésen, valamint a jó beszélőkéjén kívül mást nem is tudott felmutatni, így az iskolapadból kikerülve a munkaerőpiacon sem volt eredményes az álláskeresésben. Nem meglepő módon nem is talált számára megfelelő munkát. Továbbra is szüleivel élt együtt az ötödik emeleti lakásban elkeseredve és céltalanul. (…)
Később szülői nyomásra azonban kénytelen volt elmenni dolgozni, így lépett édesapja helyett édesanyja nyomdokaiba, akivel azóta is együtt dolgozik műszakos váltásban a közeli kisboltban. Természetesen a bolthoz közeli Mission Row-i állomásáról az alkalmazottak sűrűn jártak be hozzájuk vásárolni. Édesapja volt társai rendszeresen érdeklődtek annak hogylétéről, illetve próbálták meggyőzni az édesanyát arról, hogy ne toljanak ki gyermekükkel csak azért, mert a párja megsérült műszak közben. (…) Eközben az évek múltak, a sebek a gyógyultak, míg végül szülői jóváhagyásra, ha nem is huszonegy, de huszonnégy évesen Jay Hendricks benyújtja a pályázatát a Los Santos Police Department 2024-es első akadémiai ciklusára. Sikeres felvétel esetén az akadémia ideje alatt a fent már említett boltban fog dolgozni. Amennyiben ez lehetséges lesz, a gyakorlatban is így fog történni ebben az időszakban, amennyiben nem, akkor ez a szegmens csak a háttértörténetet csinosítását szolgálja.
Alapvetően Jay-t az átlagostól eggyel ügyetlenebb srácként képzelem el, amit a gyakorlatban is szeretnék szerepjátszani a nagyérdemű előtt. Természetesen ezek a szituációk inkább a színes RP-t fogják eredményezni, mintsem a terepgyakorlat idő előtti befejezését. Mindezt megfűszerezném egy kis babonával is, értelemszerűen racionális határokon belül. Valamint az édesapjával történtekre való tekintettel egy, a maga testi épségét társainál jobban féltő személy lenne, nem pedig egy mindenáron konfliktus kereső, nagymenő robotzsaru. Mindezek mellett a leendő újonc tisztelettudó, alárendeltségi szerepet elfogadó, jószándékú és szorgalmas.
Célként tűzte ki maga előtt azt, hogy belátható időn belül terepről irodába kerüljön. Egyelőre még kialakulóban van benne, hogy a jövőben mivel szeretne foglalkozni, de az Internal Affairs Divisionben el tudná magát képzelni. Releváns végzettség hiányában ehhez rengeteget kell még tanulnia és bizonyítania.
Jay Hendricks értékrendjében előkelő helyen szerepel az elfogadás, vallástól, etnikai csoporttól és nem identitástól függetlenül. Ennek eredményeként határozottan kiáll mindenféle diszkrimináció ellen, ilyenek például a rasszizmus, homofóbia, transzfóbia és bifóbia is. Mindemelett tisztességes, az illegális cselekedetek, szándékos szabályszegések és a korrupció is kívül esik az értékrendjén, amit társaitól sem tolerál. Ha tudomást szerez arról, hogy a felsoroltakhoz hasonló esetben érintettek, biztosan az IAD-hoz fog fordulni. Illegális tevékenységben való részvételtől elzárkózom, kizárólag nyomós, a szerveren kialakult sorozatos történések eredményeképpen (pl.: zsarolás) tudnám csak elképzelni ilyen szerepben, de természetesen ebben az esetben csakis engedéllyel.
Vallását tekintve római katolikus keresztény, azonban ezt aktívan már gyermekkora óta nem gyakorolja.


5.6 Mennyi időt tudnál a szerverre és a frakcióra fordítani?
~14 óra hetente

5.7 UCP kép a büntetésekről:
N/A

5.8 Előző karakter neveid:
N/A



Avatar
Liang Chen
Police Sergeant II
Police Sergeant II
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2024.02.23. 18:20
OctansV Fórum név: Doki

Re: [DISCORD MEGHALLGATÁS] Jay Hendricks

Hozzászólás Szerző: Liang Chen »


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
TRAINING BUREAU
RECRUITMENT SECTION, PERSONNEL GROUP

Kedves Richárd!

Először is szeretnék gratulálni, hogy sikeres elbírálást nyert a jelentkezési lapod és sok sikert kívánok az akadémia többi részéhez!
A következő forduló egy Discord meghallgatás lesz. Ez teljes mértékben egy OOC jellegű, rövidebb ismerkedésre alapuló beszélgetés lenne, néhány apró kérdésen kívül másra nem nagyon kell számítani.

Meghívó az LSPD Discord szerverre: https://discord.gg/nbBUhSmuav

Kép Police Sergeant II | LIANG CHEN Kép
"To Protect and to Serve"

Lezárt