[ELFOGADVA] Thomas Guilder

Moderátor: LSPD

Lezárt
Online
Thomas Guilder
Police Applicant
Police Applicant
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2024.03.22. 10:57
OctansV Fórum név: EyezOfAPsycho

[ELFOGADVA] Thomas Guilder

Hozzászólás Szerző: Thomas Guilder »

Kép



LSPD APPLICATION PORTAL

Los Santos Police Department

I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK 1.1 Teljes név:
Thomas Guilder

1.2 Születési idő (MM/DD/YYYY):
06/15/1998

1.3 Telefonszám (213/123-456):
N/A

1.4 Jelenlegi lakcím
1.4.1 Utca (Házszámmal együtt):
N/A

1.4.2 Város:
Los Santos

1.4.3 Állam:
San Andreas

1.4.4 Irányítószám:
N/A



II. VÉGZETTSÉG
2.1 Jelenleg egyetemre jár?
Nem

2.1.1 Amennyiben igen, milyen diplomát fog megszerezni?
N/A

2.1.2 Amennyiben igen, mikorra várható a képzés elvégzése?
N/A

2.1.3 Amennyiben nem, milyen végzettséggel rendelkezik? (Aláhúzás)
HighSchool | GED | San Andreas High School Proficiency Exam (SAHSPE)
Associate’s (2 év) Degree | Bachelor’s (4 év) Degree | Graduate Degree



III. ÁLLAMPOLGÁRSÁG

3.1 Állampolgárság:
Amerikai állampolgárság | Állandó amerikai lakos vagyok | Egyéb

3.2 Amennyiben állandó amerikai lakos, kérvényezte már az állampolgárságot az USCIS-nél?
Igen | Nem

3.2.1 Amennyiben igen, elfogadták a kérvényét?
Igen | Nem



IV. KATONAI SZOLGÁLAT

4.1 Jelenleg tagja valamilyen katonai szervezetnek?
Igen | Nem

4.1.1 Amennyiben igen, mikorra várható a szolgálat befejezése? (MM/DD/YYYY)
N/A



V. ((OOC))

5.1 Név, becenév:
Psycho / "Rawlins"

5.2 Életkor:
23

5.3 Discord:
eyezofapsycho

5.4 Rendelkezel amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Ha igen milyen frakcióban? Nem probléma ha nem.):
Igen. Több szerveren is megfordultam olyan rendvédelmi frakció(k)ban, amely(ek) bizonyos fokig az Amerikában használatos módszerek alapján működtek. Többnyire az LSPD -ről van szó, de voltam SD -s is, Noose -os is, miegymás.

5.5 Milyen karaktert alakítanál a frakció tagjaként (nézetei, értékei, céljai):
A karakterem lerövidített előtörténetéről annyit, hogy egy, a 20 -as évei közepén járó fickóról - Thomas Guilderről - van szó, aki világ életében egy nyughatatlan típus volt. Sosem bírt úgy igazán megülni otthon már tinédzserként sem, és a családja hányattatott sorsából származó pénzügyi gondoknak, illetve territoriális elhelyezkedésének hála már egész fiatal korában bandázni kezdett, különféle csinytevésekben volt részes, és próbálta magát igazi nagyfiúként elfogadtatni. Egy bizonyos határon azonban sosem lépett túl. Bár Tommy számára fontos volt, hogy a környék nagykutyái elfogadják Őt, a dolgok durvulásával szinte mindenre nemet kezdett mondani. Amint aztán a barátainál végérvényesen elkezdett halványodni az a bizonyos határ a csínytevés, és a bűnözés között, nemes egyszerűséggel nem lógott velük többet, a kapcsolatot azonban úgy igazán sosem szakította meg ezekkel a formákkal. Tommy tehát dobbantott a bandázás színteréről, és átpártolt a zenéléshez - egy punk zenekar gitárosaként próbálta megcsinálni a saját szerencséjét, és elsődleges vágya az volt, hogy a Rock 'N Roll ikonjainak márványkővel díszített útjára fejjel előre érkezzen meg. Guilderék még egy lemezszerződésig is eljutottak - bár ez a kiadó egy elég aprócska kiadó volt -, köszönhetően a környéken futótűzként terjedő népszerűségüknek, ami elsősorban a tini lányoknak, és a punk arcoknak volt köszönhető. Ám még mielőtt a lemez elkészítéséhez egyáltalán hozzá kezdhettek volna, a fékevesztett bulizás fekete haragja rájuk zúdult - drogtúladagolásban elhunyt az énekesük, aki az eset bekövetkeztekor alig múlt el 24. Tommy mély depresszióba esett, és azokhoz a típusú emberekhez hűen, akik nem tudnak ilyesfajta helyzettel mit kezdeni, az alkoholba próbálta fojtani bánatát. Rövidesen aztán megrázta magát, és dokkmunkásként kezdett melózni. Egy nap, teljesen véletlenül belekeveredett egy ügybe, ahol az LSPD két embere egy fickót igazoltatott. A krapek egyszercsak ellökte az egyik zsarut, és menekülni kezdett. Míg a földre taszított zsaru társa annak a megsegítésére sietett, Tommy rögvest a menekülő manus után indult, és egy NFL védőket megszégyenítő leterítéssel a földre vitte. A Los Santosi rendőrök - a médiával kiegészülve, akiknek valaki kiszivárogtatott egy, a dokknál álló hajó fedélzetéről készített videóanyagot - igazán lelkesek voltak az ügy végkimenetelének kapcsán. Javasolták Tommynak, hogy jelentkezzen az LSPD akadémiájára, Ő meg úgy volt vele, hogy egyébként is nagy rajongója a 'COPS' című sorozatnak, úgyhogy miért is ne? Az élet csupa kaland. Előtte azért egy kicsit meglovagolta a maga kis 15 perc hírnevét.

A karaktert úgy képzelem el, hogy alapjaiba véve egy szerethető, szószátyár, szórakoztató figura, aki elsődleges küldetésének tartja mások megmosolyogtatását, kerüljön az bármibe is. A jópofizás nagymestere. Emellett egyébként nyilván lennének negatív tulajdonságai is, mint például a rocksztár-imázshoz elengedhetetlen szabadszájúság, a férfiasságának időnkénti demonstrálása, a félelmet, és szomorúságot, csalódottságot nem mindig kimutató jellem (visszautalva a banda énekesének a halálára, ami összeroppantotta, és tévesen azt tanította neki, hogy próbálja eltemetni magában a csalódásokat), és így tovább. Ebből a sok "szőnyeg alá söprésből" aztán következne, hogy alkalomadtán frusztrálttá válna, vagy mértékletesen indulatossá. Szóval, semmiképpen sem szeretnék csupán egy darab véglettel rendelkező karaktert hoznı.
Szeretném, ha a két pólus között mozogna ide-oda.

Nézetei egyáltalán nem felelnek meg a politikai korrektségnek, de ennek a tudatában is van, és nem is igazán hangoztatja őket - még ha konkrétan rákérdeznek sem. Szeretném (nyilván, ha nincsen vele gond), ha lenne egy csomó előítélete, csőlátás-szerűen támogatná a fegyverviselést, totálisan ellenezné az azonos neműek házasodást, meg ilyenek. Bár, ezeket szintén nem hangoztatná, max névtelenül a neten, meg minimálisan máshogyan állna azokhoz, akik a nézetei ellen vannak, de ezt az egészet már a szituációk irányítanák.

Céljai között szerepelne nyilván, hogy megvesse a lábát az LSPD -nél, minél jobb kapcsolatok kiépítésére legyen lehetősége, és nem utolsó sorban pótolja azt, ami hiányzik neki már egy ideje - az adrenalint.


5.6 Mennyi időt tudnál a szerverre és a frakcióra fordítani?
Nagyon változó, és igazából pontosan megmondani sem tudom. Simán megeshet, hogy egy héten beleraknék a frakcióba 8-9-10 órát is, de vélhetően lesznek majd olyan heteim is, amikor jó, ha 3-4 órára felbukkanok. Emellett - ami talán még negatívum lehet - borzasztóan kesze-kusza időbeosztással tudnám mindezt csinálni. Lenne arra is precedens, hogy reggel/délelőtt, esetleg kora délután, vagy késő este vagyok fent, de benne van a pakliban, hogy egész nap tolom majd.



5.7 UCP kép a büntetésekről:
N/A

5.8 Előző karakter neveid:
N/A



Avatar
Liang Chen
Police Sergeant II
Police Sergeant II
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2024.02.23. 18:20
OctansV Fórum név: Doki

Re: [DISCORD MEGHALLGATÁS] Thomas Guilder

Hozzászólás Szerző: Liang Chen »


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
TRAINING BUREAU
RECRUITMENT SECTION, PERSONNEL GROUP

Kedves Psycho!

Először is szeretnék gratulálni, hogy sikeres elbírálást nyert a jelentkezési lapod és sok sikert kívánok az akadémia többi részéhez!
A következő forduló egy Discord meghallgatás lesz. Ez teljes mértékben egy OOC jellegű, rövidebb ismerkedésre alapuló beszélgetés lenne, néhány apró kérdésen kívül másra nem nagyon kell számítani.

Meghívó az LSPD Discord szerverre: https://discord.gg/nbBUhSmuav

Kép Police Sergeant II | LIANG CHEN Kép
"To Protect and to Serve"

Lezárt