[ELFOGADVA] Mark Rhodes

Moderátor: LSPD

Lezárt
Mark Rhodes
Police Applicant
Police Applicant
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2024.03.31. 11:06

[ELFOGADVA] Mark Rhodes

Hozzászólás Szerző: Mark Rhodes »

Kép



LSPD APPLICATION PORTAL

Los Santos Police Department

I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK 1.1 Teljes név:
Mark Rhodes

1.2 Születési idő (MM/DD/YYYY):
09.11.1989

1.3 Telefonszám (213/123-456):
221/030-553

1.4 Jelenlegi lakcím
1.4.1 Utca (Házszámmal együtt):
Alta Street 3

1.4.2 Város:
Los Santos

1.4.3 Állam:
San Andreas

1.4.4 Irányítószám:
95249



II. VÉGZETTSÉG
2.1 Jelenleg egyetemre jár?
Nem

2.1.1 Amennyiben igen, milyen diplomát fog megszerezni?
-

2.1.2 Amennyiben igen, mikorra várható a képzés elvégzése?
-

2.1.3 Amennyiben nem, milyen végzettséggel rendelkezik? (Aláhúzás)
High School | GED | San Andreas High School Proficiency Exam (SAHSPE)
Associate’s (2 év) Degree | Bachelor’s (4 év) Degree | Graduate Degree



III. ÁLLAMPOLGÁRSÁG

3.1 Állampolgárság:
Amerikai állampolgárság | Állandó amerikai lakos vagyok | Egyéb

3.2 Amennyiben állandó amerikai lakos, kérvényezte már az állampolgárságot az USCIS-nél?
Igen | Nem

3.2.1 Amennyiben igen, elfogadták a kérvényét?
Igen | Nem



IV. KATONAI SZOLGÁLAT

4.1 Jelenleg tagja valamilyen katonai szervezetnek?
Igen | Nem

4.1.1 Amennyiben igen, mikorra várható a szolgálat befejezése? (MM/DD/YYYY)
-



V. ((OOC))

5.1 Név, becenév:
Tari

5.2 Életkor:
30

5.3 Discord:
cyberfunk2

5.4 Rendelkezel amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Ha igen milyen frakcióban? Nem probléma ha nem.):
Igen, van tapasztalatom az Amerikai rendvédelmi szerepkörben, a két gta5 text-rp szerveren is rendvédelmiztem huzamosabb ideig.

5.5 Milyen karaktert alakítanál a frakció tagjaként (nézetei, értékei, céljai):
Mark Rhodes egy 34 éves férfi, akinek masszív külseje és aranyszíve van.
172 cm magas, izmos testalkatú. Fizikai erőnléte az olajfúrótoronyon végzett évek kemény munkájáról árulkodik. Rövid sötét haja sapka alá van rejtve, amit időjárástól függetlenül mindig hord. Mélykék szeme határozott, de egy csipetnyi szomorúságot is hordoz magában, amelyet Mark magával visz, bárhová is megy.
Mark élete örökre megváltozott, amikor tragikusan elvesztette feleségét és kisgyermekét egy autóbalesetben. A hátrahagyott űrt lehetetlennek tűnt betölteni, és az olajfúrótoronyon végzett munkájába temette magát, megpróbálta elaltatni fájdalmát. Három év után azonban Mark válaszút elé került. Annak ellenére, hogy nagy tiszteletnek örvend, és keményen dolgozott a szerelvényen, tudta, hogy az életben több is van, mint a munka.
Egy nap, miközben a fúrótoronyon dolgozott, Mark szemtanúja volt, amikor egyik kollégáját jogtalanul megvádolták és kirúgták. Ez felvillantott benne valamit – a vágyat, hogy kiálljon az igazság mellett, és változtasson. Hosszas gondolkodás után Mark úgy döntött, hogy otthagyja munkáját, és jelentkezik a rendőrség kötelékébe.
Mark kollégáit meglepte a döntése, hiszen ez egy teljes pályaváltást jelentett számára, azonban a szíve mélyén tudja, hogy ezt az utat kell megtennie. Fizikai erejével, elszántságával és erős igazságérzetével tudja, hogy megvan benne a nagyszerű rendőr.
Kemény külseje és visszafogott viselkedése ellenére Markot ismerők kedves és gondoskodó embernek tartják. Lehet, hogy kordában tartja az érzelmeit, de ha meg kell védeni azokat, akiket szeret, akkor semmi sem állítja meg.
Eltökélt szándéka, hogy fizikai erejét, elszántságát és rendíthetetlen igazságérzetét felhasználva pozitív hatást gyakoroljon a világra. Tudja, hogy nem lesz könnyű út, de hajlandó mindent megtenni, hogy tisztelje felesége és gyermeke emlékét, és segítséget nyújtson az emberek számára.

Szülei mindig a munkával voltak elfoglalva, testvérei pedig jóval idősebbek voltak, így gyakran úgy érezte, egyedül van. Korai tinédzserkorában kezdett alvászavarokat tapasztalni, és az idő előrehaladtával egyre rosszabb lett. Megpróbálta eltitkolni családja elől, attól tartva, hogy elítélik vagy megsajnálják.
Különféle kezeléseket és gyógyszereket kipróbált, idővel a gyógyszerek enyhítiették, azonban nem tűntették el nyomtalanul tüneteit.
Mark meglehetősen intelligens, szeret olvasni és új dolgokat tanulni. Ugyanakkor tartózkodóvá és óvatossá vált a tragikus veszteség hatására.
- Karakterem egy elszánt a végletekig odaadó és megbízható személy aki egy teljesen hétköznapi emberből lett az aki, mint mindenkinek Marknak is megvan a gyenge pontja, az pedig a család, családja, szerettei és barátai védelme érdekében bármire képes, akár a saját élete árán is. -
Gyermekkora, kisiskolás évei magányosan teltek, nem igazán volt barátja, mindig kirekesztették ezért a szociális fejlődése nehézkesen indult.
Tanulmányai elvégzése után Marknak nehezen indulta a „nagybetűs” élet is mint sokan mások, Ő sem találta eleinte a helyét, sokági gyorsétteremben dolgozott, míg nem találkozott a leendő főnökével Aaronnal.
Később egy olajfúró toronyra került és ott dolgozott mint betanított munkás, azonnal beleszeretett a szakmával járó életformába és hosszú cuklisokat vállalt míg meg nem ismerkedett Sharaval egy otthon töltött hétvégén.
A nő teljesen elvarázsolta Markot, mindent megtett érte, keményebben dolgozott mint azelőtt a Sharaban látta a jövőjét, a leendő gyermekei anyját, összeházasodtak.
Az idő múlásával megszületett kislányuk Olivia.
Mark nem lehetett ott kislánya születésénél, hiszen messze volt családjától a semmi közepén, ahonnan nem lehetett könnyedén a partra jutni. Munkája kapcsán rengeteg jelentős eseményt kihagyott, de próbált minél többet dolgozni, hogy a lehető legjobb körülményeket tudja biztosítani kis családja számára, minden rendben ment amíg egy ominózus nap be nem következett a katasztrófa amely teljesen összetörte. Utolsó találkozása Oliviával (5) és Sharával (32) élete végéig kísérni fogja.


5.6 Mennyi időt tudnál a szerverre és a frakcióra fordítani?
4-6 óra

5.7 UCP kép a büntetésekről:
Nincs, ezen a szerveren még nem játszottam.

5.8 Előző karakter neveid:
Előző szerverekről:
Brianna Simpson, Derek Moore, Quincy Smith



Avatar
Martin Moreno
Police Sergeant I
Police Sergeant I
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2022.02.20. 17:30
OctansV Fórum név: Morcsog

Re: [ELFOGADVA] Mark Rhodes

Hozzászólás Szerző: Martin Moreno »


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
TRAINING BUREAU
RECRUITMENT SECTION, PERSONNEL GROUP

Kedves Tari!

Először is szeretnék gratulálni, hogy sikeres elbírálást nyert a jelentkezési lapod és sok sikert kívánok az akadémia többi részéhez!
A következő forduló egy Discord meghallgatás lesz. Ez teljes mértékben egy OOC jellegű, rövidebb ismerkedésre alapuló beszélgetés lenne, néhány apró kérdésen kívül másra nem nagyon kell számítani.

Meghívó az LSPD Discord szerverre: https://discord.gg/nbBUhSmuav


Lezárt