Jamie Gross panasza

Moderátor: LSPD

Lezárt
Jamie Gross
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2024.05.01. 15:19
OctansV Fórum név: Martinez

Jamie Gross panasza

Hozzászólás Szerző: Jamie Gross »

Los Santos Police Department
TÁRGY
<Jamie Gross panasza Officer Dillonra>

ESEMÉNY DÁTUMA ÉS IDŐPONTJA ESEMÉNY PONTOS HELYE
<01/MAY/2024>

<Strawberry Avenue utáni pálya, Los Santos, SA>

OFFICEREK ADATAI: NÉV, AZONOSÍTÓSZÁM (JELVÉNYSZÁM).
<Officer Dillon jelvényszámát nem közölte.>

PANASZ RÉSZLETES INDOKOLÁSA:
<Phantom Custom kamionommal haladtam egy fuvart vittem. A városon át az összes kereszteződésben gondosan megállva körültekintve haladtam, kockapark környékén Strawberry-n megelőzött engem egy másik Phantom Custom szemre úgy padlógázzal küldte neki nem állt meg sehol. Szerény személyem az utolsó kereszteződésnél is megállva az autópálya előtt rágyorsitottam és félre lettem álltiva gyorshajtásért. Officer Dillon állitása szerint a műszere 150-t mutatott viszont véleményem szerint nem tudtam annyi idő alatt felgyorsitani annyira. Elfogadom, még tényleg nem kellett volna rágyorsitanom mert nem értem el az autópályát, de unfairnak tartottam, hogy az előttem szó szerint száguldozó és több szabály sértést elkövető kamionos vigan mehetett tovább. Az intézkedést lezajlott ekkor megkérdeztem Officer Dillon-t hogy mennyi pénzbirságot fogok ezért kapni, mire a válasza "1250 dollár" volt. Makacskodtam hisz kiálltam a mellett hogy unfair a dolog még mindig, de aláirtam a csekket, pár percre rá jött az értesités a mobilomra a kiállitott büntetésről. Ebben a büntetésben 4500 dollár van felvezetve, nem az az összeg ami kommunikálva lett felém. A panaszom ezért iródik meg, miért közöl felém jóval kevesebb összeget? Miért nem mondja meg kerek perec hogy ennyi lesz a birság és ennyit állit ki.>

CSATOLMÁNY(OK)
<->

PANASZ BENYÚJTÁSÁNAK IDEJE
< 01/MAY/2024 - 17:53>

PANASZ BENYÚJTÓJÁNAK NEVE PANASZ BENYÚJTÓJÁNAK ELÉRHETŐSÉGE
<Jamie Gross>

<Mobil: 971970 Email: [email protected] Lakcim: West Mirror Drive 15. ((amartiinez)) >


George Harris
Police Detective II
Police Detective II
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2024.05.06. 11:15

Re: Jamie Gross panasza

Hozzászólás Szerző: George Harris »


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PROFESSIONAL STANDARDS BUREAU
INTERNAL AFFAIRS DIVISION

Kedves Jamie Gross!

Hivatkozva a Hivatalunknál tett bejelentésére, az alábbiakról tájékoztatjuk.

A Los Santos Police Department, Professional Standards Bureau, Internal Affairs Division (IAD) a panasz kapcsán nyomozást rendel el a bejelentésében megnevezett ügy helyzetében, amely során az IAD munkatársai begyűjtik a vizsgálatához szükséges adatokat, illetve az érintett Police Officer vallomását is rögzítik. Fontosnak tartjuk az ügy minden aspektusának megvizsgálását annak érdekében, hogy objektív és igazságos döntést hozhassunk a bejelentésével kapcsolatban.

Ezt követően a rendelkezésre álló adatok és vallomások alapján, amennyiben további vizsgálati és adatszerzési munka nem szükséges, az IAD döntést hoz az panaszáról és amennyiben szükséges felelőségre vonja az intézkedő Police Officer-t. A nyomozás lezártáról és a bejelentésében hozott döntésről hamarosan tájékoztatást fog kapni.

Kérem, legyen türelemmel, míg a nyomozás le nem zárul. Amennyiben bármilyen további információt szeretne az üggyel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Köszönjük türelmét és együttműködését.

Üdvözlettel, George Harris
Los Santos Police Department
Professional Standards Bureau
Internal Affairs Division
Detective II


George Harris
Police Detective II
Police Detective II
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2024.05.06. 11:15

Re: Jamie Gross panasza

Hozzászólás Szerző: George Harris »


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PROFESSIONAL STANDARDS BUREAU
INTERNAL AFFAIRS DIVISION

Kedves Jamie Gross!

Hivatkozva a Hivatalunknál tett bejelentésére, az alábbiakról tájékoztatjuk.

A Los Santos Police Department, Professional Standards Bureau, Internal Affairs Division (IAD) a panasz kapcsán nyomozást folytatott le a bejelentésében megnevezett ügy helyzetében, amely során az IAD munkatársai begyűjtötték a vizsgálatához szükséges adatokat, illetve az érintett Police Officer vallomása is rögzítésre került.

Megállapítottuk, hogy a Police Officerünk a rá vonatkozó szolgálati előírásoknak megfelelően végezte a munkáját, intézkedése során a Hivatalunk által előírt protokollok szerint cselekedett, mivel a kiosztott idézésben megjelölt a bírság pénzbeli nagysága nem haladta meg a San Andreas State Penal Code-ban meghatározott kiszabható pénzbeli bírság mértékét.
Megállapítottuk továbbá, hogy a Police Officerünk a Hivatal Etikai Kódexében foglalt magatartási előírásokat nem megfelelően alkalmazta, a Police Officer mulasztására felhozott indokát elfogadni nem tudtuk, ezért vele szemben a hivatali jogkörgyakorlója eljárt, továbbá figyelmét felhívta a Los Santos Police Department Etikai Kódex előírásaira, különös tekintettel az intézkedés alá vont személyekkel szembeni magatartási és viselkedési előírásokra, illetve a tájékoztatási előírásokra.

A történtekért és az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük! Bízunk benne, hogy a jövőben hasonló esett nem fog előfordulni, melynek érdekében a Los Santos Police Department részéről minden lehetséges intézkedést meg kívánunk tenni.

Köszönjük türelmét és együttműködését!

Los Santos, 2024.05.10.

Üdvözlettel: George Harris
Los Santos Police Department
Professional Standards Bureau
Internal Affairs Division
Detective II


Lezárt