B/1 - Érintett állományi tag neve: (VÁLASZ HELYE) B/2 - Érintett állományi tag jelvényszáma: (VÁLASZ HELYE) B/3 - Érintett állományi tag beosztása: (VÁLASZ HELYE) B/4 - Panasz benyújtásának indoklása: (VÁLASZ HELYE) B/5 - Írja le, pontosan mi történt amiért panaszt nyújt be: (VÁLASZ HELYE) B/6 - Rendelkezik bizonyítékokkal: IGEN() NEM()
B/6/2 - Amennyiben IGEN volt a válasza az előző kérdésre csatolja a gondosan elkészített bizonyítékot: (VÁLASZ HELYE)
III. SZEKCIÓ - TANUSÍTVÁNY
Aláírásommal kijelentem, hogy a panasz benyújtási dokumentumot a legjobb tudomásom szerint töltöttem ki illetve, hogy mindig CSAKIS AZ IGAZAT írtam le, valamint a csatolt bizonyítékok nem hamisítottak, hanem az eredeti formában van!
IV. SZEKCIÓ - KELTEZÉS
Kelt, Los Santos MM/DD/YYYY.
[align=center][image]https://imgur.com/c8FIG7q[/image][/align]
[align=center][size=150]„To Protect and to Serve”[/size][/align]
[size=150][b][i][u]Los Santos Police Department Panasz benyújtás[/u][/i][/b][/size]
[font=Times New Roman][size=150][b]I. SZEKCIÓ - SZEMÉLYES ADATOK[/b][/size]
Kérjük, adja meg a következő kiegészítő információkat:
[size=150]A/1 - [color=#0000BF]Keresztnév:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]A/2 - [color=#0000BF]Középső név:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]A/3 - [color=#0000BF]Vezeték név:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]A/4 - [color=#0000BF]Életkor:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]A/5 - [color=#0000BF]Születési idő[/color] (MM/DD/YYYY): (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]A/6 - [color=#0000BF]Születési hely:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]A/7 - [color=#0000BF]Állampolgárság:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]A/8 - [color=#0000BF]Nem:[/color] FÉRFI() NŐ ()[/size]
[size=150][b]II. SZEKCIÓ - PANASZ KEZELÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOK[/b][/size]
[size=150]B/1 - [color=#0000BF]Érintett állományi tag neve:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]B/2 - [color=#0000BF]Érintett állományi tag jelvényszáma:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]B/3 - [color=#0000BF]Érintett állományi tag beosztása:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]B/4 - [color=#800000]Panasz benyújtásának indoklása:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]B/5 - [color=#800000]Írja le, pontosan mi történt amiért panaszt nyújt be:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size]
[size=150]B/6 - [color=#800000]Rendelkezik bizonyítékokkal:[/color] IGEN() NEM()[/size]
[list][size=150]B/6/2 - [color=#800000]Amennyiben IGEN volt a válasza az előző kérdésre csatolja a gondosan elkészített bizonyítékot:[/color] (VÁLASZ HELYE)[/size][/list]
[size=150][b]III. SZEKCIÓ - TANUSÍTVÁNY[/b][/size]
[spoil][color=#FF0000]Aláírásommal kijelentem, hogy a panasz benyújtási dokumentumot a legjobb tudomásom szerint töltöttem ki illetve, hogy mindig CSAKIS AZ IGAZAT írtam le, valamint a csatolt bizonyítékok nem hamisítottak, hanem az eredeti formában van![/color][/spoil]
[size=150][b]IV. SZEKCIÓ - KELTEZÉS[/b][/size]
Kelt, Los Santos MM/DD/YYYY.
[i]Aláírás helye[/i][/font]