KÖZLEMÉNY: Kedves vendégeink! a fórumon elszaporodtak a fake account problémák és az egyéb indokolatlan hirdető botok, a probléma megoldásán dolgozunk, kérünk benneteket hogy ezekre a linkekre véletlenül se kattintsatok, és ha netán ilyet láttok jelentsétek!

Rólunk

Moderátorok: Executive Staff, Supervisory Staff, Command Staff

Lezárt
Charles Sutton
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 11 aug. 2024, 01:14
Kapcsolat:

Kép


ABOUT LSPD



Modell a 21. századi rendfenntartás számára.

A Los Santos-i Rendőrség küldetése, hogy megvédje az általa szolgált emberek életét és tulajdonát, csökkentse a bűncselekmények előfordulását és a bűncselekményektől való félelmet, valamint fokozza a közbiztonságot, miközben Los Santos sokszínű közösségeivel együttműködve javítja azok életminőségét.

A Department célja, hogy mindezt becsülettel és feddhetetlenül tegye, miközben a közbizalom fenntartása érdekében a legmagasabb etikai normák szerint jár el.

A Los Santos-i Rendőrség magasan képzett és szakértelemmel rendelkező tisztjei rendelkeznek a közbiztonságot fenyegető veszélyek azonosításához és minimalizálásához szükséges tudással, képességgel és tapasztalattal. Meghívjuk Önt, hogy többet tudjon meg a rendőrség néhány specializált egységéről.


MISSION ROW POLICE STATION CONTACT LIST


Milo Bates ( Mission Row Patrol Division )
Kép


Joshua Flores ( Mission Row Patrol Division )
Kép



Rose Bailey ( Mission Row Patrol Division )
Kép
Lezárt
  • Információ
  • Ki van itt

    Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég