KÖZLEMÉNY: Kedves vendégeink! a fórumon elszaporodtak a fake account problémák és az egyéb indokolatlan hirdető botok, a probléma megoldásán dolgozunk, kérünk benneteket hogy ezekre a linkekre véletlenül se kattintsatok, és ha netán ilyet láttok jelentsétek!

Lana Wikolia - LSPD UTILITY OFFICER APPLICATION

Moderátorok: Executive Staff, Supervisory Staff, Command Staff

Lezárt
Lana Wikolia
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 21 aug. 2024, 22:10
Kapcsolat:

Kép

„To Protect and to Serve”


Preambulum
A Los Santos-i Police Department elkötelezett a közösség szolgálata és jogainak védelme iránt. Ennek az elkötelezettségnek a jegyében a Department jövőképe, küldetése és alapértékei a Law Enforcement etikai kódexszel és a vezetési elveivel összhangban tükrözik a Los Santos-i Police Department irányadó filozófiáját.


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT APPLICATION FORM


I. SZEKCIÓ - SZEMÉLYES ADATOK
Kérjük, adja meg a következő kiegészítő információkat:

A/1 - Keresztnév: Lana
A/2 - Középső név: -
A/3 - Vezetéknév: Wikolia
A/4 - Életkor: 25
A/5 - Születési dátum: 05/11/1999


Kutatás és speciális adatok
Los Santos város egy esélyegyenlőségi munkaadó. Önkéntesen kérjük, hogy adja meg a nemére és etnikai/faji csoportjára vonatkozó információkat, valamint az esetleges fogyatékosságát, hogy ellenőrizhessük esélyegyenlőségi programunk hatékonyságát. Ennek a szakasznak a kitöltése nem befolyásolja a jövőbeni foglalkoztatását.

A/6 - Etnikai csoport/faj: Polinezid

A/7 - Nem:

A/8 - Korábban kapott már valamilyen könnyítést egy városi vizsgához?
IGEN [ ] | NEM [X]

A/8.1 - Szüksége van bármilyen könnyítésre egy városi vizsgán?

IGEN [ ] | NEM [X]

A/8.2 - Ha igen, kérjük, írja le a kívánt könnyítést: -

KAPCSOLATTARTÁSI INFORMÁCIÓK
A/9 - Otthoni telefon: 731674
A/10 - Mobiltelefon: -
A/11 - Üzleti telefon: -
A/12 - Lakcím: Prosperity Street 7, Venice
A/13 - Állam: San Andreas
A/14 - Város: Los Santos
A/15 - Irányítószám: 2641


ÁLLAMPOLGÁRSÁG
A döntés alapú helyekre kérjük tegyen 'X'-et.

Amerikai állampolgár?
IGEN [X] | NEM [ ]

Ha nem, törvényesen jogosult az Egyesült Államokban dolgozni a szövetségi törvények szerint?
IGEN [ ] | NEM [ ]

ENGEDÉLYEK
A/16 - Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel San Andreas államában?
IGEN [X] | NEM [ ]

A/17 - BESZÉLT NYELVEK: Spanyol, angol.

II. SZEKCIÓ - ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY


B/1 - Indult-e valaha büntetőeljárás Ön ellen, vagy ítélték-e már el bűncselekmény miatt?
IGEN [ ] | NEM [X]

B/2 - Volt-e valaha tagja olyan szervezetnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
IGEN [ ] | NEM [X]

B/3 - Folyamatban van-e jelenleg bármilyen bűntetőeljárás Ön ellen?
IGEN [ ] | NEM [X]

B/4 - Használt-e valaha illegális tudatmódosító vagy kábítószereket?
IGEN [X] | NEM []
Ha igen, mikor használta utoljára? Még Florida államában orvosi célból, legális keretek között fájdalomcsillapító gyanánt használtam ópiátot igen, orvosi receptre. Szervezeten delta-receptorának élinkesítéséhez is szükség volt a szerre. Honoluli Fire-nél munkaközben szenvedtem el egy olyan sérülést, amit ezzel a szerrel kellett kezelni. Azóta teljesen felépültem a rehabilitációt követően.

III. POZÍCIÓ

C/1 - Kérjük jelölje be az Ön által választott pozíciót, amire jelentkezni szeretne:
Utility Police Officer Level I [X]
Utility Police Officer Level II [ ]
Utility Police Officer Level III [ ]

IV. SZEKCIÓ - TANÚSÍTVÁNY
A jelentkezésemmel megerősítem, hogy a jelentkezési formanyomtatványban megadott válaszok saját szellemi termékeim, valamint teljesek és igazak, a legjobb tudásom és képességeim szerint lettek kitöltve. Tudatában vagyok és elfogadom, hogy bármely hamis, megtévesztő vagy hiányos válasz vagy állítás elegendő indok lehet a jelentkezési folyamatból való kizárásra.


OUT OF CHARACTER SZEKCIÓ

D/1 - Név amin szólíthatunk, vagy becenév: Krisz.
D/2 - Életkorod: 20.
D/3 - Rövid bemutatkozás, lényeg amit tudnunk kell rólad: Hello, Krisztiánnak hívnak és jelenleg Budapesten élek egy nyugodt kis kertesházban. Hobbijaim közé tartozik a súlyemelés, modolás, egyéb informatikai tevékenységek. Kifejezetten szeretek ezenfelül még tartalmakat gyártani, illetve néha főzni alapszinten. Magas érdeklődést tanúsítok az amerikai rendvédelem felé, hiszen a jövőmet ott képzelem el. Fél éven belül terveim szerint közösségi főiskolára fogok járni Arizona államában, Phoenix fővárosában. Több államban is érdekelt vagyok a szakmával kapcsolatban, ezenfelül a jogokkal is. California, Florida, Arizona, New York és Illinois államok törvényeivel tisztában vagyok, ha nem is mindegyikkel teljesen, de átfogóan igen. California-t szerintem mondhatom, hogy 70%-ban teljesen ismerem, arra fókuszáltam az elmúlt 6 évben a legtöbbet. Továbbá még amit velem kapcsolatos és fontosnak tartom megjegyezni, hogy nagyjából 5 éve RP-zek komolyabb szinten, ezalatt az idő alatt vagy civilkedtem, vagy pedig LEO szerepköröket töltöttem be. Néha-néha amikor untam akkor pár hónapra kipróbáltam magam amerikai mentősként is.
D/4 - Mennyire vagy jártas, illetve egyáltalán rendelkezel-e amerikai LEO Roleplay ismeretekkel? Több szerveren is megfordultam már, nagyjából 4 évnyi komolyabb LEO tudás van a hátam mögött, mint RP ügyileg, mint Real Life információ ügyileg. Fogalmakkal is elég jól tisztában vagyok angolul-magyar oda-vissza.
D/4.1 - Ha jártas vagy a LEO RP-ben, kérlek nevezd meg a pályafutásod alatt elért legnagyobb rendfokozatod, és a szerver ahol ezt elérted: Voltam kissebb-nagyobb szervereken leader is, de ahol nem ott általánosságban szervezettől függően Corporal (SD), illetve PD-ben álltalában Sergeant szintig jutottam el mindig. Egyhuzamban maximum 1 évig voltam egy adott szerver rendvédelmi frakciójában.


D/5 - Mutasd be röviden a karaktert akit alakítanál nálunk, ha felvételre kerülsz: Már tagja teljeskörű és teljes órabérű mentősként az LSFD frakciónak, viszont a HQ Davis-en van ami köztudottan nem egy jó hely biztonság ügyileg. Voltak több kissebb-nagyobb RP-k ezzel kapcsolatosan, volt sokszor szó IC SD behozataláról ami Davis-en kapott volna helyett, így voltak kisebb kampányok is, a karakterem mindig elhitte, hogy végre lesz valaki aki majd megvédi Davis-t is és helyreállítja a rendet. Ez sosem történt meg, így barátnőjével elhatározták, hogy megragadják az önkéntes rendőr szerepkör adta lehetőségeit. Kedves, szorgalmas a karakter. Önfeláldozás nem mondható el viszont, mindig magát helyezi előtérbe. Szeret kevés információt megosztani magáról, származásáról viszontennek ellenére szeret sokat beszélni és elmondani. Szabálykövető és tisztelettudó, barátnak közepesen jó, ha lehet ezt így mondani. Meg vannak a jó tulajdonságai ami miatt barátnak alkalmas, de komolyabb barátságot a negatív tulajdonságai miatt nehezen lehet elképzelni. Kommunikáció sem az erőssége, sokszor magában egyértelműnek tart egy dolgot, ezért akár fontos információkat is elfelejt közölni.
D/6 - Milyen eltéréseket tudnál felsorolni az amerikai és a magyar rendvédelmi szervezetek között? Teljesen más fegyverarzenál, járműflotta. Ezeknek a felépítése és kiosztása is teljesen más. Míg Amerikában egy járőr tehet Urban Patrol Rifle vizsgát, és így ezt követően vihet ki nagy kalibert is akár, addig Magyarországon ilyenre semmilyen körülmények között nincs lehetősége egy "közrendőrnek". Egyes járőrautókra szerelhetnek az amerikai rendőrségek úgy nevezett "pushbart" aminek a magyar megfelelője a gallytörő, csak nem igazán adja át a rendőrségnél alkalmazott taktikai előnyöket ennél az eszköznél.. továbbá a rendfokozatok és beosztások is teljesen különböznek. Míg Amerikában "Field Staff", "Supervisory Staff", "Command Staff" és "Executive Staff" alakítja a hiearchiát addig magyarországon a "Tiszthelyettes", "Tiszt" és így tovább.. Rangoknál érdekesség, hogy Magyarországon az első legkisebb rang amit el lehet érni az az "Őrmester", amit amerikában "Sergeant"-nek hívnak, viszotn ez egy felügyelői pozícióval járó pozíció, amit nehezen lehet csak elérni, semmi köze a magyarhoz. Továbbá a rutineljárások teljesen ismeretlen fogalom Amerikában, ok nélkül nem állíthat meg egy rendőr senkit sem.. ID-t sem kérhetnek el csak nyomós okkal, Magyarországon ennek ellentéte van ugye. Ezenfelül az alap eljárásoknál is külön taktikákra figyelnek oda az Amerikaiak a magyarokkal ellentétben, hiszen a magyar rendőrök nem alkalmaznak semmiféle taktikát, míg az amcsik még egy sima igazoltatásnál is. Példaképpen, hogy a jármű jobb első lámpája a megállított gyanúsított bal hátsó lámpájával kell párhuzamban lenni, "B" oszlopnál kell megállni és a többi és a többi.. .Felony Stop még ami említésre méltó, ez az eljárás ugyanis Magyarországon nem ismert, csak Amerikában. A fegyverhasználati jogokról nem is beszélek, csak megemlítem, hogy teljesen más a rendőrökre nézve is a jogviszony.
D/7 - Csatolj egy képet az UCP 'Előzmények' menüpont tartalmáról.
► Show Spoiler
Milo Bates
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 31 júl. 2024, 18:18
Kapcsolat:

Tisztelt Ms. Wikolia!

Az Ön jelentkezését a kijelölt programvezető tag felülvizsgálta az UTILITY OFFICER pozícióra vonatkozóan.

Jelentkezését teljeskörűen átvizsgálta egy megbízott személy, kiértékelés és tanácskozást követően az Utility Officer programvezetői, az Ön által benyújtott jelentkezést SIKERES státuszba sorolták.

Ha bármilyen kérdése vagy kétsége merül fel, forduljon bizalommal a program felügyeleti személyzetéhez, akik készen állnak segíteni és naprakész információkkal ellátni Önt. Amennyiben vissza szeretné vonni a jelentkezését, azt 24 órán belül következmények nélkül megteheti. Ha az alábbi megadott időpont nem megfelelő Önnek, kérjük, mielőbb jelezze ezt valamelyik rendőrségi állomáson, vagy e-mailben.


Aláírás: Sergeant Milo Bates
Lezárt
  • Információ
  • Ki van itt

    Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég